2013. február 16., szombat

Dorothy Perkins , égszínkék nadrág (EU 42, UK14) - Jelenlegi ára: 1 900 Ft

Dorothy Perkins , égszínkék alkalmi női nadrág,   a szárak alján esztétikus díszítés.
Méretei alapján EU 42/ UK14    96% polyester , 4% elastin.
Centiben mért adatai : derék bősége 86-87 cm, külső szárhossza 90 cm , belső szárhossza 65 cm.
posta: 580 ft
Nézz szét a galériában , nagyon klassz dolgokat találhatsz nagyon olcsón !!!   Megköszönöm  figyelmedet !
Kérem olvassa el figyelmesen !
Megkérem a kedves  aukció nyertest , legkésőbb egy héten belül jelentkezzen egy üzenettel , melyben közli az utalás megtörténtét és a postázási címet , ahová kéri az áru szállítását!!!
Ennek elmulasztása esetén úgy tekintem , elállt a vásárlási szándékától és visszahelyezem az árut és legnagyobb sajnálatomra csak negatívan tudom értékelni az adás-vételt.
Ha kérdése van az áruval kapcsolatban , még licitálás előtt kérdezzen körültekintően , mert téves elképzeléseket nem tudok figyelembe venni ! Részemről megpróbálok minden lényegi adatot közölni a termékkel kapcsolatban , de előfordulhat , hogy ön mégsem kap minden kérdésére az adatlapon azonnali választ , ezért ajánlott azt feltennie még licitálást megelőzően . Minden kérdésre a lehető legrövidebb idő alatt válaszolok.
Postázni csak ajánlott /elsőbbségi/ levélként (ill. 2kg-on felül csomagban ) tudok előre utalást követően a problémák elkerülése érdekében ! A pontos díj a súly , a választott mód/ ajánlott ill. ajánlott-elsőbbségi levél / és a  csomagolás függvénye . A postai díjszabáshoz igazodom , és a szállítási feltételeknél is elolvasható. 10e ft-tól ingyenes!!! Érdemes  több terméket egyszerre szállíttatni.


Jelenlegi ára: 1 900 Ft

Az aukció vége: 2013-03-08 11:14
. Dorothy Perkins , égszínkék nadrág (EU 42, UK14) - Jelenlegi ára: 1 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése